Frågor

Har en fråga:) vad ska jag äta efter träning om jag vill bli smalare och slankare?

Svar : Det handlar tyvärr inte om att bara äta något bra efter träning, det handlar om att äta bra mat jämt och träna regelbundet, då kommer du bli slankare och smalare ! : )


Hej, jag undrar om du skulle kunna ge lite tipps på bra övningar får triceps, och sen mage ?
Det skulle vara jättesnällt ! :)

Det skulle jag kunna göra : )

Magen:

Crunches, man kan göra sneda crunches också för att träna sidomagmusklerna, det gör man genom att luta benen åt sidan.Benlyft.


Tricpes:


Dips.

Kick back


Dips mellan två bänkar

Push downs

Där är några Mag & triceps övningar som jag gillar och tycker är bra : )Hallå Jonna! Grym blogg! :D
Du sa förut att du skulle äta nåt för dina benhinnor, har för mig att du sa magnesium eller nåt liknande, funkade det bra? Har nämligen lite problem med mina benhinnor också.
Ha det bra!

Peace!

Svar : Hej, tack så mycket. Ja precis , det va magnesium. Det funkade till en vis del men inte alls så att det försvann, har fortfarande sjukt ont. Och jag kommer snart att gå till en massör för att se vad hon kan göra. Jag tror att det beror på skor & underlag, men jag har varit gymnast och tränade på betonggolv flera ggr i veckan i flera år så tror att det har lite med det att göra också. Men jag ska skriva hur jag känner efter jag varit hos en massör : )

Kommentarer:

1 Anonym:

Om det med benhinnorna, har en riktig träningsbrud på mitt jobb och hon sa till mig att jag har för korta muskler (har samma problem nämligen) så prova att stretcha ut dem (ofta) i en trappa, stå med tårna på trappsteget och väg hälarna ner mot golvet. Om du inte redan har gjort det

Kommentera här: