Tisdag

Idag har jag varit så trött, men gympasset idag gick bra, körde 80 min på bandet efter också :)
Kör 45 min efter varje pass men idag blev det lite extra ! : DHar gått ner några kilo och det känns i kläderna och så :)
Men lite till ska bort. ! : )

Kommentarer:

1 Mirella:

Hej! Jag har en fråga agående armar. Jag är väldigt smal men har muskler på mina armar som syns jävligt mkt fastän jag är smal och inte tränar armarna lr något annat överhuvudtaget (tror det är för alla tunga väskor och påsar jag bär runt hehe). Hur får jga bort mina muskler å får slanka armar? Har hört att jag ska använda lätta vikter med många repetitioner, men kmr jag inte få mer muskler då? Tacksam för svar!!

2 Mikael:

Heej!Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

3 Luffi Crew :

Hur går det för dig just nu? Du har ju inte skrivit något på länge :/

Kommentera här: