Frågor : )

Fick 2 frågor om träning som jagf tänkte svara på : )

hejhej, undrar om du skulle kunna ge mig tips om träning man kan göra gratis :D är väldigt fattig men vill ändå träna ..

Hej.

Man kan träna väldigt mycket hemma, det gäller bara att komma på olika övningar. Men man kan ju gå ut och gå & springa, det är gratis ; ) hehe. Man kan också köpa en coreboll som inte är så farligt dyra, det kan du nog löpa för 100 kr. Där har man massa övningar som man göra.  Du kan också köpa ett gummiband, inte heller dyrt där man kan köra massa bra övningar. Du kan göra utfallssteg, knäböj och crunch & situps .

Där är några bra övningar : )

 du, jag vill ha fler magövningar? inte bara benlyft och situps.. finns en medicinboll på gymmet, hur kan jag använda den? TACK! :*

Jag är inte så insatt i corebollen själv men när jag går min PT- del på utbildningen så har jag en heldag med core så jag kan återkomma men mer övningar sen : ) Men jag ska försöka så gott jag kan nu.
Här kommer några bra magövningar. :

 

Hoppas att jag kunnat ge lite svar på era frågor iaf : )

Axlar & biceps : )

Heej : )

Gympasset idag gick så bra : ) Man blir lite dum nu när man utbildar sig till PT, men ser såå mycket fel som folk gör, men man vill ju inte gå fram och hjälpa till, för vissa kan ta väldigt illa upp, men andra kan bli glada : ) Så det är svårt hur man ska göra .

Passet idag :

Uppvärmning: 10 min bandet

Muskelgrupp : Deltoideus & Biceps brachii.

Avslutning: 30 min cardio - 270 kcal.

Nu ska jag hem till mamma en sväng sen ner på stan och käka sallad med Paulina : )

Hämtade mina & älsklingens bars innan också !
Och sen måste jag visa en söt bild på Mitzi : )

Hon gillade min resväska ; ) haha