Fråga : )

Hejsan! Har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med :) Jag är väldigt smal över i princip hela kroppen, men har trots detta former såsom rumpa och bröst! Det konstiga är att mina ben är smala som stickor och min mage är smal över höfterna och högre upp, FÖRUTOM på ett ställe! Vilket är mitt problem.Det är som att allt fett samlas vid en area kring min navel. En bit under och runt om. Svårt att beskriva, men jag undrar hur jag kan få bort detta! Vanliga situps verkar inte funka då jag av detta redan fått magrutor, fast högre upp. Kan det ha att göra med att jag äter/dricker mycket mjölkprodukter? finns det någon övning jag kan göra? Nu tänker du säkert att jag måste göra av med fett, men tror inte det handlar om det då jag redan är extremt smal. Min mage är verkligen inte stor, men den är inte helt platt såsom jag vill ha den! Vet inte om du stött på detta problem förut, men skulle vara tacksam för svar :)Svar : Heej.
Jag ska försöka svara på din fråga så bra jag kan, men tyvärr är det oftast det sista som försvinner på en tjejkropp tex vid en diet inför tävling. Eller en vanlig diet helt enkelt. Så det är rätt svårt att få bort. Så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna svara på detta, men jag tycker bara att du ska försöka tänka på vad du stoppar i dig , plus att du ska träna och även köra förbränningsträning, jag får önska dig lycka till ! : )

Fråga : )


hej! vad kul med en träningsblogg så att säga:) jag går på pulverdiet just nu och får äta ett mål lagad mat om dagen.
 mellan måltiderna får jag äta frukt och grönsaker. tror du det funkar? jag ahr jättelätt för att gå upp i vikt,
 men har ett sug efter sött en gång i månaden...
du akn säkert gissa när:P har du nåt tips på vad man kan äta istället för kakor?
och inte frukt..?


Svar: Om jag ska säga så här så är jag emot pulverdietet, visst kommer du att gå ner i vikt när du knappt bara lever på pulver, men det kan du inte leva på hela livet så vad händer när du slutar med pulvret ? Jo, du går upp mer i vikt. Jag tycker ist att det är okej att ta en pulvershake till mellanmål och inte till frukost, lunch och middag för det är viktigt att du får i dig mat. Det bästa är om du försöker få en i en rutin att du äler bra mat och att du får motion varje dag.
Så jag kommer absolut inte rekommendera dig att fortsätta med min pulverdiet, men det är upp till dig.

Jag kan hjälpa dig med ett kostschema om du vill, mejla mig på jonna_josefsson@msn.comTänk tallriksmodellen !!!

Frågor : )

Jätte kul att jag får så mycket frågor :) 

hej:) om man vill gå upp i vikt. Har du några bra tips? Jag har väldigt hög matomsättning

Svar:  För att du ska gå upp i vikt så behövs den en såkallas positiv energibalans, alltså äter mer än vad du gör av med. Det bästa du kan göra är att öka på mängden fettintag , fokusera på omättar fet såsom, avokado, oljor, nötter och fet fisk.

Några tips : 

♦ Öka portionsstorlek
♦ Var noga med mellanmål
♦ Dryck till maten, tex mjölk

Hur du ska träna ?

♦ Ett tips, fokusera på Styrketräning
 

Heeyy !! Duu,,,Jag har fixat gymkort osv och är riktigt taggad för att komma i bra fram, alltså tight form, inte "biff" !
 Du förstår vad jag menar ! Bygga slimmade muskler och äta bra!

Har du nåra bra tips på träning, hur ofta, kost osv?

Skulle vara jätte tacksam !


Träning :

För att få en tight  form så är styrketräning en mycket på träningsform, det slimmar till kroppen och ju mer muskler du har ju med fett förbränner kroppen under vila. Men också förbränningsträning. Men jag skulle väl rekommendera dig att köra 3-4 ggr i veckan och kör ca 30 min förbränning efter varje pass.
Gillar du gruppträning så är det också en bra träningsform.

Kost :

♦ Ät 5 ggr om dagen, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål & kvällmat.
♦ Är var 3:e timme
♦ Drick vatten till dina måltider
♦ Är sötsaker på helgerna
♦ Ät enligt tallriksmodellen